ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-03-2015, ora 09:29

Darius Valcov, in arest la domiciliu

Articol de Madalina Irimia
Fostul ministru de Finante Darius Valcov va fi cercetat in arest la domiciliu, a decis joi inalta Curte de Casatie si Justitie.

Instanta a respins cererea DNA privind arestarea preventiva a lui Valcov, acuzat de trafic de influenta, urmand ca acesta sa stea in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile.

Fostul ministru are mai multe obligatii: sa nu paraseasca imobilul in care locuieste fara permisiunea organului judiciar in fata caruia se afla cauza, a judecatorului de drepturi si libertati si de a se supune restrictiilor stabilite de acestea; sa se prezinte in fata organului de urmarire penala si a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat; sa nu comunice cu ceilalti participanti la comiterea infractiunilor, cu martorii, precum si cu ceilalti subiecti procesuali.

Pe durata celor 30 de zile, Darius Valcov poate parasi imobilul unde locuieste pentru prezentarea in fata organelor judiciare, la chemarea acestora.

Copia deciziei se va comunica autoritatii desemnate cu supravegherea lui Valcov, respectiv Politia orasului Slatina, Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor si organelor de frontiera.

Decizia nu este definitiva, iar DNA poate face contestatie.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii