ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
23-09-2014, ora 11:45

Dar de 100.000 $! Connect-R si Misha au adunat de la invitati bani de-o casa

Articol de Madalina Irimia
Petrecere de pomina duminica seara, la un restaurant de fite din Capitala. Doar a fost nunta lui Connect- R cu Misha, iar mirii le-au oferit celor peste 300 de invitati un program artistic pe masura, ceea ce i-a tinut lipiti de ringul de dans pana spre dimineata.

Tonul la distractie l-a dat Adi Cristescu, artistul deschizand “balul” cu urarea “La multi ani!”, adresata insurateilor, in timp ce ospatarii, imbracati in straie tiganesti, se plimbau printre mese cu aperitivele, suta la suta romanesti. Fara indoiala, valsul mirilor, interpretat de Teodora, un copil foarte talentat care a facut furori la “Next Star”, a fost unul din cele mai emotionante momente, la fel ca si “numarul” nasului Pepe. Acesta a modificat versurile unui hit de-al lui ginerica, “Noi ne potrivim”, adaptandu-le momentului si transformandu- i pe mire si pe mireasa in personajele principale.

Adrian Minune, un nuntas generos

Un moment cu adevarat inedit a fost oferit chiar de tatal lui Connect-R, care a cantat cu Pepe un hit al Tinei Turner. Traditia aruncarii buchetului a fost acompaniata de Clejani, iar spre dimineata, mireasa a renuntat la voal pe ritmurile lui Adrian Minune. Au mai cantat, de asemenea, si Mandinga, Adriana Antoni, Gipsy Casual, iar Sorin Talent a incheiat programul. Ca la orice nunta romaneasca, cheful s-a stins cu strangerea darului. Participantii la eveniment au dezvaluit ca media incasarilor a fost de 2.000 de lei de cuplu, iar invitati au fost peste 300. In plus, se vorbeste ca au existat si plicuri in care s-au indesat multe mii de euro, Adrian Minune numarandu-se printre generosi. La prima strigare, surse din preajma lui Connect- R sustin ca darul s-a ridicat la aproape 350.000 de lei, adica in jur de 100.000 de dolari, contravaloarea unei locuinte.

Omar le-a cantat gratis

Omar, copilul-minune care a castigat una din editiile emisiunii “Next Star”, unde Connect-R este jurat, a cantat gratis la nunta solistului cu Misha. Pustiul nici n-a vrut sa auda de onorariu cand a venit vorba de nunta “fratelui mai mare”, asa cum ii spune el lui Connect-R. “El e ca fratele meu mai mare, nu am mers sa cant la nunta lui pentru bani, ci din placere”, a declarat copilul cu voce de aur pentru Libertatea. Micutul artist a avut parte si de un incident amuzant: “In timp ce cantam, s-a apropiat de mine fata lui Pepe, Maria. Voia sa dansam, dar cand am intins mana spre ea sa o invit, s-a rusinat si a fugit la tatal ei.

Sursa: libertatea.ro
Foto: spynews.ro
     
Tag-uri: connect-r, misha, nunta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
YbeXV,  26.08.2021 08:45

trazodone drops dosage

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii