ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
15-07-2014, ora 19:24

Dani Otil, DAT in JUDECATA: "S-a comportat cu noi de parca eram niste GUNOAIE"

Articol de Madalina Irimia

Iubitul Mihaelei Radulescu a facut bascalie de unii dintre invitatii sai, ieri, in matinalul de la Antena 1, si pentru cuvintele nesarate, acesta va fi dat in judecata. Dj Marcous si Cristina Dicianu se considera victime.

Ceea ce trebuia sa fie o dimineata vesela s-a transformat intr-una de cosmar. Vinovat de situatie pare sa fie chiar prezentatorul matinalului „’Neatza”, de la Antena 1, Dani Otil, care s-a cam intrecut in glume si vorbe mult prea dure la adresa invitatilor din platou.

Ieri dimineata, DJ Marcous si Cristina Dicianu au fost invitati sa cante in premiera single-ul lor intitulat „Suavemente libre”. Dupa ce si-au facut reprezentatia, acestia, impreuna cu dansatoarele lor, au fost ironizati de iubitul Mihaelei Radulescu. „Hai, fetelor, ca nu avem atata timp liber la televizor cat vreti voi! Ba, voi va drogati dimineata? Luni? Luni dimineata asa incepeti ziua, drogati? Fetelor, da? Ce dracu’, ma, unul nu munceste astazi?”, a tunat el. DJ-ul invitat in emisiunea prezentata de Razvan Simion si Dani Otil a fost dezgustat de felul in care l-a tratat iubitul Raduleascai. „Nu mi se pare normal ce a facut acest tiriplica cu mintea in batista. Suntem noi la inceput de drum, dar nu-l indreptateste cu nimic sa ne jigneasca. Intr-adevar, ne-a facut oarecum drogati, apoi ne-a zis “Hai, iesiti mai repede”. Dupa ce am plecat din platou, el a continuat cu colegii sai. S-a comportat cu noi ca si cand am fi fost niste gunoaie, asa ca pentru asta o sa-l dam in judecata. Martori sunt destui”, a declarat Dj Marcous, pentru ziarul Click!

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Iulian,  19.07.2014 22:30

Domnul Adrian Neculaes aka Dj Marcous nu ar trebui sa fie asa de suparat pe cateva vorbe aruncate de Dani. Domnul Dj si cu drogurile s-au intersectat in trecut! http://www.telegrafonline.ro/1298584800/articol/153537/trafic_de_cocaina_pedepsit_cu_trei_ani_de_inchisoare.html Referitor la delicatetea de care da dovada, este un fals total. Domnul Dj este asa de delicat incat a convins niste persoane sa faca imprumuturi la banci in numele lui a luat banii si ulterior le-a transmis .... multa sanatate! Asadar un excroc nu cred ca poate sa dea dovada de asa mare delicatete decat daca vrea sa obtina ceva. Iar despre copilul la care se refera, cel din Constanta care are vreo 8 anisori nu cred ca l-a vazut de cel putin 2 ani si nici pensie alimentara nu a platit! Asadar de ce ne enervam asa usor Dj Marcous? Ce altceva doriti sa obtineti cu enervarea dumneavoastra? Avocatul pe care spuneti ca il aveti tot cu vorbe si cu imbarligaturi o sa il platiti?

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii