A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714099889.9594.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DESCOPERIREA INFIORATOARE a unei familii, in BANANELE cumparate de la supermarket
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-10-2014, ora 16:07

DESCOPERIREA INFIORATOARE a unei familii, in BANANELE cumparate de la supermarket

Articol de Madalina Irimia
Ultimul lucru la care te astepti, atunci cand cumperi fructe de la supermarket, e sa descoperi o insecta al carei nume stiintific inseamna "ucigas". Exact asta a patit o familie din Londra, dupa ce a primit o livrare acasa de la supermarket-ul Waitrose.

Tatal familiei aranja cumparaturile, atunci cand, in manunchiul de banane cumparate, a descoperit un paianjen mare si s-a speriat, aruncand bananele intr-un bol. Barbatul a capturat paianjenul si a mers sa caute pe internet specia din care face parte paianjenul. Cand a descoperit ca e vorba de un paianjen brazilian foarte veninos, barbatul, impreuna cu sotia si copiii sai, au parasit imediat casa, de teama.

Din pacate, nici politia si nici o societate locala de protectie a animalelor nu l-au ajutat, spunand ca nu se pot ocupa de paianjen, care, intre timp, scapase rozandu-si unul dintre picioare. A fost nevoie de un expert, care a venit si a descoperit cateva sute de oua ale paianjenului si care a fost nevoit sa se lupte, la propriu, cu paianjenul veninos, care a atacat atunci cand expertul a vrut sa il prinda, scrie Daily Mail.

Magazinul a oferit familiei 150 de lire sterline, sub forma de bonuri valorice, si o iesire in familie, pentru a-si cere scuze. Paianjenul, originar din America de Sud, poate ucide in cateva minute.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
viorica,  21.10.2014 16:38

Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: vioricaflorea53@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii