A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713515270.0455.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DECLARATIILE DE AVERE ale candidatilor la alegerile europarlamentare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
04-04-2014, ora 12:10

DECLARATIILE DE AVERE ale candidatilor la alegerile europarlamentare

Articol de Cristian Amariei

MEDIAFAX a consultat declaratiile de avere ale candidatilor la alegerile europarlamentare, care se vor desfasura pe 25 mai. Biroul Electoral Central a admis, miercuri, listele de candidati depuse de alianta PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PPDD, Forta Civica si PNTCD.

Dan Diaconescu, candidat pe lista PPDD la europarlamentare, scrie, in declaratia de avere consultata de MEDIAFAX, ca a vandut anul trecut zece imobile la o valoare de 1,7 milioane de euro, insa o parte dintre acestea nu le avea in proprietate in 2012, la fel ca si o serie de spatii comerciale.

Sebastian Bodu, care doreste sa obtina un nou mandat in PE candidand pe locul doi pe listele PNTCD, are mai multe conturi curente, dintre care unul de 13.000 de euro, dar si un cont bancar de circa 216.000 euro, potrivit declaratiei sale de avere depusa la BEC si consultata de MEDIAFAX.

Integral pe mediafax.ro

Foto: observator.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii