A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714048386.9667.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cupluri de celebritati de care nu ai stiut niciodata. Cu cine a fost Beyonce inainte de Jay Z sau Kristen Stewart inainte de Robert Pattinson
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
15-09-2014, ora 09:20

Cupluri de celebritati de care nu ai stiut niciodata. Cu cine a fost Beyonce inainte de Jay Z sau Kristen Stewart inainte de Robert Pattinson

Articol de Madalina Irimia
Desi pare greu de crezut ca Beyonce a mai avut si un alt barbat in viata ei inainte de Jay Z, diva s-a mai iubit cu un rapper celebru. Iata cele mai hot cupluri de celebritati despre care nu stiai ca au existat.

Ian Somerhalder si Ashley Greene

Inainte de Nina Dovrev si Nikki Reed, a fost tot o ...vampirita sexy :) Desi nu au fost mult timp impreuna, Ian si Ashley au fost surprinsi de paparazzi de cateva ori si nu si-au ascuns (scurta) relatie.

Beyonce si Mos Def

Desi pare greu de crezut ca a fost "viata" si inainte de Jay Z, Beyonce a mai fost cuplata cu un rapper celebru. O perioada destul de scurta, Beyonce a avut o relatie cu Mos Def.

Kim Kardashian si Nick Cannon

Inainte sa devina celebra datorita propriului reality show si sa isi faca o multime de operatii estetice, Kim Kardashian a fost cuplata cu Nick Cannon.

Kristen Stewart si Michael Angarano

Incredibil, dar Robert Pattinson nu a fost primul iubit celebru al lui Kristen Stewart. Ok, celebru este mult spus :) Actrita din Twilight a mai fost cuplata cu tanarul actor Michael Angarano. Dar apoi Kristen la cunoscut pe Pattinson, a devenit celebra si i-a frant inima indragostitului Michael Angarano.

Mai multe pe perfecte.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii