ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
29-08-2014, ora 16:13

Cuplu bomba in showbiz: Jojo se iubeste cu Paul Ipate

Articol de Madalina Irimia
Jojo iubeste din nou in mare secret. Blonda traieste o poveste de dragoste departe de ochii lumii cu actorul Paul Ipate, care a avut o relatie de ani buni cu Ioan Blaj.

Jojo si Paul se comporta ca un adevarat cuplu, iar relatia lor pare cat se poate de serioasa, caci actrita si-a luat noul iubit in vacanta in Grecia, alaturi de fiul sau Achim, si parintii sai.

Cei doi au petrecut ca o adevarata familie si s-au sarutat patimas. Cei doi au fost dati de gol de un admirator al vedetei.

"Ei s-au cazat la un hotel de cinci stele, din Thassos, unde au toate conditiile. Ea sta in camera cu iubitul ei, parintii ei stau cu copilasul. Parintii ei au mare grija de baietel, nu-l scapa din ochi.
Probabil, Jojo si-a luat parintii cu ea ca sa stea cu copilul, iar ea - cu partenerul. Intr-o zi, au ajuns la plaja cam tarziu si nu au mai prins sezlonguri libere in fata, langa apa, asa ca s-au asezat langa niste tomberoane. La un moment dat, ea a plecat cu copilul si parintii ca sa ia masa la un restaurant de langa plaja, iar partenerul lui Jojo a ramas sa pazeasca sezlongurile. Au fost mai multe momente de tandrete intre ei, Jojo s-a sarutat cu iubitul chiar de fata cu parintii. Baietelul ei era foarte vesel, jucaus, se intelegea bine si cu iubitul lui Jojo", a povestit un fan al vedetei pentru WOWbiz.ro.

Foto: ele.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mike Rooney,  20.03.2023 12:21

I really like the way that you have expressed yourself. There is a lot to be admired from this post. You might want to click on Ghosted Chris Evans Leather Jacket

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii