A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714092410.0941.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum va fi vremea in weekend
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2015, ora 10:06

Cum va fi vremea in weekend

Articol de Madalina Irimia
Vremea se incalzeste in weekend in majoritatea regiunilor din tara. Meteorologii anunta ca va continua sa ploua pe arii restranse.

Sambata. Vremea se incalzeste maine in majoritatea zonelor si va fi in general frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Exceptie va face sud-estul tarii, unde vor fi innorari accentuate si, cu precadere pe parcursul zilei, va continua sa ploua pe arii extinse. in Dobrogea cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp, local se vor cumula 40...50 l/mp, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 55...60 km/h. Vor mai fi conditii de grindina. in restul teritoriului doar izolat, dupa-amiaza, vor fi posibile ploi de scurta durata, cu precadere la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20...22 de grade pe litoral si 32 de grade in Campia de Vest.

Cerul va avea innorari temporar accentuate si in Capitala, unde vor fi ploi de scurta durata, mai ales dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade.

Duminica, in majoritatea zonelor tarii, valorile de temperatura vor continua sa creasca, vremea devenind calduroasa indeosebi in vestul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in special in a doua parte a zilei in sud-est, in zona Carpatilor Meridionali si a dealurilor din sudul tarii unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 33...34 de grade in Campia si Dealurile de Vest.

In Capitala se arata soarele, ce va fi umbrit de nori abia dupa-amiaza cand vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade.

Luni, vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice, unde si disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea si doar izolat, in a doua parte a zilei, in zonele de munte vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26...27 de grade pe litoral si 36...37 de grade in Campia de Vest.

Vremea va continua sa se incalzeasca si va deveni calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade.

Sursa; rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii