A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713604605.5641.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sunt deschise MAGAZINELE in perioada de Paste. PROGRAMUL Carrefour, Billa, Auchan
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-04-2014, ora 10:03

Cum sunt deschise MAGAZINELE in perioada de Paste. PROGRAMUL Carrefour, Billa, Auchan

Articol de Cristian Amariei

Marile lanturi de magazine si-au stabilit un program special de Sarbatorile de Paste. Vezi mai jos cand sunt deschide magazinele Carrefour, Billa, Auchan.

Daca lasi cumparaturile de Paste pe ultima suta de metri, s-ar putea sa dai de o aglomeratie infernala si sa gasesti si rafturile goale. Apropierea Sarbatorilor s-a facut deja simtita in week-endul care a trecut, romanii luand cu asalt marile magazine.

Daca in ziua de Paste toate marile magazine sunt inchise, retailerii au prelungit programul in zilele premergatoare. In sambata de dinainte de Paste, programul de functionare nu depaseste ora 18-19, iar luni dupa Paste se revine aproape la program normal.

Programul special la Carrefour Romania incepe din 16 aprilie si tine pana in 21 aprilie. In ziua de sambata inainte de Paste, magazinele sunt deschise pana la ora 19.00, duminica este inchis chiar si magazinul Carrefour Unirii care, de regula, are program non-stop, iar luni majoritatea magazinelor au program de functionare intre 8.00 si 23.00.

La Auchan, programul in perioada 11-18 aprilie este prelungit - aproape toate magazinele sunt deschise de la ora 7 dimineata si se inchid la ora 24.00, cu exceptia unora care se inchid la ora 23.00 sau la 1.00. Sambata, 19 aprilie, programul de functionare este 7-18.00, duminica este inchis, iar de luni se revinela programul 8-22.00

La Billa, programul de sambata este prelungit pana la ora 21.00.

Sursa: realitatea.net

Foto: ziarulunirea.ro

     
Tag-uri: program, magazine, Paste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii