A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715198023.9256.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa opresti o sangerare in 10 secunde cu un produs natural
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-03-2015, ora 09:16

Cum sa opresti o sangerare in 10 secunde cu un produs natural

Articol de Cristian Amariei
Tuturor ni se intampla sa ne taiem uneori atunci cand gatim sau sa ne intepam intr-un varf de cutit… Accidentele sunt inevitabile! Pe langa accidente, mai sunt si micile sangerari ocazionale, gingivale sau nazale, de exemplu.

Tocmai de aceea, astazi ne-am gandit sa iti vorbim despre un ingredient suta la suta natural, foarte eficient in cazul micilor sangerari de tot felul – pudra de ardei Cayenne! Conform celebrului homeopat american, doctorul John R. Christopher, pudra de ardei Cayenne poate face minuni atunci cand e vorba de sangerari, fie ele externe sau interne!

Aplicata pe o rana deschisa, pudra nu ustura – contrar asteptarilor – si opreste de indata sangerarea. De asemenea, in cazul unor sangerari interne, doctorul John R. Christopher recomanda, in cartea sa “scoala vindecarii naturale”, o lingurita de pudra Cayenne, diluata intr-un paharel de apa calduta.

Bogat in capsaicina, o substanta care ii ofera gustul iute, ardeiul Cayenne este un adevarat superaliment, despre care se spune ca ar putea preveni chiar si formarea celulelor canceroase. Beneficiile sale pentru sanatate mai includ si prevenirea diabetului, tratarea ulcerului sau imbunatatirea simptomelor in caz de artroscleroza.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii