A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716104344.3561.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum poti sa iti cumperi vacanta cu plata in rate si dobanda zero
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
14-07-2012, ora 12:09

Cum poti sa iti cumperi vacanta cu plata in rate si dobanda zero

Articol de Madalina Irimia

Concediile pot fi luate si pe credit, cu costuri suplimentare zero, lucru de neconceput in trecut. Totul este sa fii foarte calculat si sa stii in cate rate poti rambursa.

Vechiul credit de vacanta s-a demodat inca din anii de boom economic. Metamorfozarea lui a fost treptata: cardul de credit, mai scump, dar mai usor de obtinut, i-a luat initial locul. Agentiile de turism au apelat apoi la plata in rate. Inovatia bancara a durat ceva mai mult: abia de anul trecut au aparut primele campanii pentru asa-numitele carduri multibrand, care permit achitarea vacantelor pe card cu plata in rate, fara dobanda.

Bineinteles, si aici exista restrictii: in functie de partenerul bancii se stabileste un anumit numar de rate, minimum fiind doua rate, iar campania se desfasoara pe durata limitata.

La ora actuala, de exemplu, exista cinci banci care ofera posibilitatea achitarii unui sejur in tara sau in strainatate cu ajutorul unui card multibrand. Acesta permite rambursarea pretului excursiei fara costuri suplimentare - dobanda sau comision. De asemenea, parteneriatele incheiate de cele cinci banci includ circa 8-10 agentii de turism care ofera sejururi interne si externe. Mai mult, pentru a nu limita optiunile clientilor la anumite excursii sau doar la anumite agentii de turism, bancile au pe perioada verii si o serie de campanii promotionale, care te invita sa cheltuiesti banii pentru vacanta.

Integral pe Capital.ro

Foto: baby.unica.ro

     
Tag-uri: vacanta, plata, rate, dobanda
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii