ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2015, ora 09:16

Cum iti incarci telefonul mai repede! Cinci sfaturi esentiale

Articol de Madalina Irimia
Sa iti incarci smartphone-ul este, cateodata, o misiune de-a dreptul enervanta. Exista insa cateva solutii care te pot ajuta sa reduci timpul de incarcare cel putin la jumatate. Primul sfat pe care ti-l dam este ca, atunci cand incarci telefonul, sa dezactivezi toate serviciile care consuma multa energie, de la WI-FI la Bluetooth, GPS, NFC etc.

O alta solutie ar fi sa treci telefonul in modul AVION sau sa il inchizi, insa asta doar daca iti permiti sa nu raspunzi la apeluri pe toata perioada de incarcare.

Un alt sfat este sa eviti sa incarci telefonul cu alt charger decat cel original. Acesta este proiectat sa functioneze la nivelul optim, iar daca folosesti altul cu o intensitate mai mica, timpul de incarcare va creste.

Daca ai de ales intre a incarca telefonul la priza sau la portul USB, alege priza. Porturile USB functioneaza la 2,5-4,5 Wati, insuficient pentru a incarca telefonul repede si bine. Iar daca nu ai incarcatorul la tine, conecteaza-l la un port USB 3.0, care are o putere de 4,5 Wati.

Mai multe pe gadgetreport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii