A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713509203.099.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti afecteaza castile audio sanatatea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-10-2014, ora 13:11

Cum iti afecteaza castile audio sanatatea

Articol de Cristian Amariei
Castile audio sunt un accesoriu la moda printre adolescenti si nu numai. Ce nu stie multa lume este faptul ca acestea prezinta riscuri importante precum pierderea auzului sau alte afectiuni ale urechilor, inca de la varste foarte fragede.

Castile sunt gadgetul preferat cand vine vorba de relaxare intr-un spatiu public, la birou sau cand vrei pur si simplu sa te bucuri de o melodie preferata. Ar fi indicat sa iei in considerare cateva sfaturi utile daca vrei sa asculti muzica preferata si sa nu iti fie afectata sanatatea.

Castile pun in pericol auzul si conduc la afectiuni frecvente ale urechii interne si mijlocii, iar in cazuri extreme, chiar la surditate. Majoritatea dispozitivelor tehnologice moderne sunt compatibile cu castile audio, de la telefoanele mobile pana la laptopuri, televizoare si i-pad-uri.

Intradevar, nimeni nu interzice folosirea acestor accesorii, dar trebuie sa inveti sa le folosesti corect si rational, daca vrei sa nu ajungi la medic. Este recomandat sa nu optezi pentru modele ieftine, cu un design care afecteaza interiorul urechii. De asemenea, mai bine optezi pentru un volum mediu a acestora cand asculti playlist-ul preferat, daca vrei sa nu iti afectezi urechea interna.

Modele de casti intraauriculare sunt foarte periculoase pentru auz, comparativ cu cele care se amplaseaza pe cap si disperseaza sunetul. In cazul castilor interne, cu cat volumul creste, cu atat sunetul ajunge mai aproape de timpan si de urechea mijlocie sau interna, afectand auzul.

Continuarea pe feminis.ro
     
Tag-uri: casti, afectiuni, urechi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii