ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2014, ora 09:27

Cum isi justifica barbartii infidelitatea

Articol de Madalina Irimia

Infidelitatea este cea mai usoara metoda de a distruge o casnicie. Atunci cand un barbat este prins, cel mai adesea isi gaseste o gramada de scuze pentru a se justifica. Afla ce raspund barbatii in asemenea cazuri.

Casnicia m-a adus aici

Unii barbati isi invinuiesc sotia pentru infidelitatea lor. O aventura nu este metoda de a rezolva problemele in casatorie.

Nu pot sa refuz

Chiar este atat de lipsit de caracter incat nu poate rezista avansurilor altor femei? Te considera atat de credula?

Nu am vrut sa o refuz

Acesta este cel mai grav caz. Spre deosebire de celelalte situatii in care fapta sa a fost facuta intr-un moment de slabiciune, acum te-a ranit constient si intentionat.

Nu te mai iubesc

In orice relatie sunt cateva zile in care totul este perfect, dar apoi va complaceti in monotonie. Multi oameni confunda asta cu lipsa iubirii.

Trebuia sa aflu daca mai pot

Este o scuza teribila care arata ca nu are incredere in propriile puteri. Ar trebui sa ajunga faptul ca are o femeie frumoasa si independenta langa el, dar se pare ca nu este suficient.

Simteam nevoia sa fiu langa cineva care tine la mine

Daca acesta este raspunsul lui, problema este legata de intimitatea voastra. Trebuie sa discutati despre greselile pe care le-ti facut amandoi.

Pentru linisteasufleteasca, trebuie sa afli motivul pentru care sotul tau te-a inselat. Daca nu vrei sa va despartiti, lupta si rezolvati dificultatile in relatia voastra. Daca simti ca ceea ce a facut este grav, pune punct si incearca sa iti refaci viata.

Sursa: lyla.ro

Foto: eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii