A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713532066.2476.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum functioneaza dieta de 14 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-07-2014, ora 17:05

Cum functioneaza dieta de 14 zile

Articol de Madalina Irimia

Dieta de 14 zile presupune sa respecti un plan de exercitii si o alimentatie corecta pentru a slabi exact cat are nevoie corpul tau. Slabeste eficient si mentine-te in forma cu urmatorul plan de exercitii si de alimentatie.

De luni pana sambata(in ambele saptamani) fa aerobic, ca de exemplu jogging, bicicleta etc timp de 30 de minute, dimineata si dupa amiaza. De asemenea, in programul de sport introdu si urmatoarele seturi de exercitii:

Luni, miercuri, vineri

Exercitiile urmatoare a cate 2 seturi pentru fiecare tip:

-15 flotari.

-20 de exercitii pentru bicepsi cu greutati de 2 kilograme. Spatele drept, tine coatele pe langa corp si ridica greutatile pana la umeri.

-20 de exercitii pentru tricepsi cu greutati de 2 kilograme. Apleaca-te in fata la 90 de grade si tine greutatile langa solduri. Intinde mainile in spate, apoi inapoi langa solduri.

-20 de exercitii pentru umeri cu greutati de 1 kilogram. Tinand mainile drepte, ridica greutatile in fata ta pana la inaltimea umerilor. Repeta ridicand greutatile in lateral.

-20 de exercitii pentru muschiul deltoid cu greutati de 2 kilograme. Tine picioarele lipite unul de celalalt si apleaca-te in fata la 90 de grade. Ridica greutatile in parti la inaltimea umarului.

Continuarea pe lyla.ro

Foto: fivehourfitness.com

     
Tag-uri: dieta, greutate, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii