A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714127998.3089.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum distrug luminitele de Craciun semnalul de la Wi-Fi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-12-2016, ora 10:11

Cum distrug luminitele de Craciun semnalul de la Wi-Fi

Articol de Madalina Irimia
Luminitele de Craciun au menirea de a aduce spiritul sarbatorilor de iarna in casele noastre, dar unii electricieni britanici au observat ca acestea au si un efect advers despre care nu s-a stiut: ele creeaza obstacole pentru semnalul Wi-Fi.

Ofcom, o agentie similara cu Comisia Federala de Comunicatii, a anuntat ca luminitele de Craciun sunt unul dintre multele dispozitive electronice care pot impiedica configuratiile conexiunii la internet.

Agentia a lansat o aplicatie pentru a verifica imixtiunea luminitelor in buna-functionare a wireless-ului. Aplicatia este, din pacate, disponibila doar in Marea Britanie.

Aparent, cablurile de la luminite au efect asupra undelor radio din casa, care la randul lor ar putea deruta semnalele de la router. Luminile festive nu sunt unicele instalatii electrice care pot provoca perturbari, acelasi lucru este valabil si pentru cuptoarele cu microunde, dispozitivele Bluetooth mai vechi, monitoarele pentru copii si telefoanele fara fir. Toate au obtinut o mentiune de la Cisco, inca în 2007, care explica interferentele lor cu Wi-Fi.

The Irish Times a raportat o problema similara anul trecut, anuntand ca luminile intermitente sunt deosebit de rele pentru interferente.

Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la ele, luminitele nu vor prabusi complet reteaua. Ofcom atentioneza ca mai multe dispozitive conectate la aceeasi priza cu routerul de la Wi-Fi ar putea contribui la incetinirea internetului. Iar pentru a preveni problemele de retea, incercati sa conectati cat mai departe de routerul Wi-Fi luminitele dumneavoastra de Craciun.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: luminite, wi fi, ofcom
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii