ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2016, ora 12:34

Cum arata un meniu de la McDonald's vechi de sase ani

Articol de Madalina Irimia
O femeie din Alaska a cumparat un meniu Happy Meal de la McDonald's in 2010 si a decis sa desfaca ambalajul peste sase ani, pentru a vedea daca produsele fast food s-au alterat sau sunt intacte.
Jennifer Lovdahl, in varsta de 33 de ani, din Anchorage, Alaska, a postat fotografiile cu cartofii si bucatile de pui - nuggets - pe Facebook, alaturi de bonul fiscal aferent comenzii, care dateaza din 8 ianuarie 2010.

Jennifer nu este prima persoana care a facut un asemenea experiment. Un islandez, care a cumparat ultimul meniu McDonald's vandut in aceasta tara, inainte de inchiderea lantului fast food in 2009, a pastrat un hamburger si o portie de cartofi timp de sase ani.
Hjtour Smarason a donat meniul Muzeului National al Islandei, care a tinut „exponatul” timp de trei ani, dupa care l-a restituit proprietarului, timp in care produsele au ramas neschimbate.

In 2012, Smarason a expus meniul la un hotel local din capitala Reykjavik, Islanda fiind una din putinele tari din lume care nu dispune de un restaurant McDonald's.

Potrivit unor cercetatori americani, produsele fast food McDonald's raman in starea initiala nu datorita unor compusi chimici, ci pe fondul cantitatii mari de sare pe care o contin, subliniaza Daily Mail.
Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii