ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-07-2014, ora 05:27

Cum arata sotia care nu gateste si nu face curat niciodata. Sotul ei face toata treaba in casa

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Marea Britanie se poate considera cea mai norocoasa nevasta din lume. Sotul ei face toata treaba in casa, in timp ce ea nu gateste si nu face curat deloc, relateaza DailyMail.

Cariera de scriitoare o tine atat de ocupata pe Kate, incat nu are timp sa faca nimic in casa. Femeia povesteste ca, de 7 ani, de cand este casatorita, sotul sau gateste, spala si calca rufele.

Desi are o slujba full time, Ben reuseste sa se ocupe si de gospodarie. Ba chiar gaseste timp sa-si rasfete sotia cu diferite gesturi.

“In fiecare dimineata, imi aduce la pat un cappuccino cu lapte. Odata, a petrecut cateva ore facand un sirop de rubarba, pe care mi l-a servit alaturi de sampania mea preferata, dupa ce am nascut” a marturisit femeia pentru DailyMail.

Kate recunoaste ca ii este rusine ca isi neglijeaza indatoririle. De asemenea, este constienta ca este extrem de norocoasa sa aiba un sot precum Ben.

De curand, barbatul si-a schimbat locul de munca, iar noua slujba il tine departe de casa si cate o saptamana. De fiecare data, inainte de plecare, are grija sa gateasca si sa pune la congelator mancarea, asa incat sotiei si celor doi copii sa nu le lipseasca nimic pana la intoarcerea sa.

Pana la 39 de ani, nu i-am calcat niciodata sotului meu vreo haina. De gatit, se intampla sa gatesc foarte rar. De ce sa-mi bat capul cu asemenea lucruri, cand el le face mult mai bine decat mine?” a spus Kate, descrisa de Daily Mail drept "cea mai rea sotie din Anglia".

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: pets.webmd.com

     
Tag-uri: barbat, femeie, casa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii