A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713979354.5085.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum arata Thalia in costum de baie. Adevarul despre corpul vedetei de 42 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
23-07-2014, ora 08:07

Cum arata Thalia in costum de baie. Adevarul despre corpul vedetei de 42 de ani

Articol de Madalina Irimia

Considerata una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele, Thalia a devenit cunoscuta atat datorita rolurilor din "Maria Mercedes", "Marimar" si "Sarmana Maria", dar si a infatisarii emblematice si siluetei de invidiat.

La 42 de ani, Thalia inca impresioneaza cu frumusetea sa angelica, reprezentand un adevarat exemplu de stil pentru milioane de doamne si domnisoare care au urmarit-o de-a lungul timpului in diferite telenovele.

Chiar daca nu se mai afla chiar la prima tinerete, Thalia nu se sfieste sa poarte tinute mulate si provocatoare sau sa se lase fotografiata in costum de baie, silueta sa fiind la fel de atractiva ca acum 20 de ani.

Intr-o imagine-colaj postata pe contul personal de Facebook, vedeta le-a prezentat fanilor in patru cadre diferite momentul in care a sarit in apa de un iaht, ocazie cu care fanii artistei au putut admira pe langa curajul ei, si coprul tonifiat expus intr-un costum de baie dintr-o singura piesa, cu spatele gol.

Sursa: mtv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii