A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714189119.1277.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum a reactionat Simona Halep cand a auzit ca Serena Williams s-a retras de la Turneul Campioanelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
18-10-2016, ora 10:19

Cum a reactionat Simona Halep cand a auzit ca Serena Williams s-a retras de la Turneul Campioanelor

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep a declarat ca a scapat de o adversara importanta dupa retragerea americancei Serena Williams de la Turneul Campioanelor, dar competitia de la Singapore ramane una foarte puternica.

"Nu prea ma gandesc la acest lucru (n.r. - retragerea Serenei Williams), toate jucatoarele sunt foarte bune. Daca Serena nu e, sa zic, intre ghilimele, ca am scapat de o jucatoare foarte buna, dar ramane un turneu foarte puternic si fiecare meci va fi dificil. Nu conteaza cu cine joc, trebuie sa joc bine ca sa pot sa trec de grupe in primul rand, indiferent de adversare trebuie sa castig. Sper sa fie mai bine decat anul trecut, dar la fel ca in primul an. E foarte greu, fiecare jucatoare e la un nivel foarte inalt, e cel mai inalt nivel din tenis. Ma simt ok, ma simt pregatita, sper sa fac o treaba buna si o sa dau tot ce pot. Am avut multi sustinatori romani in anii trecuti, sper sa vina si anul acesta si sa castig. Sunt sanatoasa, destul de increzatoare si merg acolo doar sa joc", a declarat Halep, inainte de plecarea la Singapore.

Halep nu crede ca merita in acest an sa fie desemnata nici cea mai buna sportiva din Romania, nici cea mai buna jucatoare de tenis din circuitul WTA, conform news.ro.

"Am mai fost o data nominalizata pentru sportivul anului si nu l-am luat , in 2014, cand am avut rezultate foarte bune. Nu stiu daca voi merita anul acesta, sunt sportive care au luat medalii de aur anul acesta (n.r. - la JO) si cred ca ele ar merita mai mult. (n.r. - Nominalizarea pentru jucatoarea anului) este un lucru foarte bun, foarte placut, dar sunt jucatoare care au avut rezultate mai bune decat mine anul acesta, cum e Kerber, care a castigat doua Grand Slam-uri. Bineinteles ca ar fi o bucurie sa iau eu premiul, dar e greu sa-l iau", a spus ea.

Simona Halep, locul 4 WTA, va participa pentru a treia oara consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care reuneste cele mai bune jucatoare din acest an.

In 2014, Halep a ajuns pana in finala Turneului Campioanelor, fiind invinsa de Serena Williams, dupa ce reusise sa o invinga pe aceasta in faza grupelor. Anul trecut, Simona Halep nu a reusit sa treaca de grupe, terminand pe pozitia a treia cu o victorie si doua infrangeri.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii