ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-10-2016, ora 11:35

Culmea rabdarii, testata de un australian care a asteptat o pizza timp de ... 18 luni

Articol de Madalina Irimia
Tuturor ne este cunoscuta asteptarea care ne pune la incercare rabdarea atunci cand comandam de mancare si asteptam livrarea acasa. Atunci cand trebuie sa asteptam o ora, ni se pare o eternitate, insa cum ar fi daca ar trebui sa asteptam…18 luni?

Prin aceasta experienta inedita a trecut un australian, a carui rabdare a fost testata cu adevarat. Clientul nemultumit a intentat un proces companiei Domino`s si dupa ce avocatii acesteia nici macar nu s-au prezentat in instanta, a primit o despagubire de 910 dolari.

Barbatul a comandat in urma cu un an si jumatate cateva pizza mari, de la o pizzerie aflata in apropiere de locuinta sa. Comanda nu a fost onorata, insa patronul a promis sa se revanseze si si-a cerut scuze de mai multe ori. Pagubitul nu a intrat nici in posesia comenzii si nici banii nu i-au fost returnati. Dupa un an, clientul care este avocat s-a hotarat sa-si ceara drepturile si a dat compania in judecata. Instanta a decis ca este extrem de neplacut sa ai invitati, sa comanzi de mancare acasa, iar comanda sa nu fie livrata, astfel incat cazul s-a solutionat in favoarea clientului.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: rabdare, pizza, culmea
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii