A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714092419.3491.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert al Filarmonicii Iasi, Targ al mestesugarilor si Competitie de Kendama, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2015, ora 10:58

Concert al Filarmonicii Iasi, Targ al mestesugarilor si Competitie de Kendama, la Palas

Articol de Madalina Irimia
De vineri pana duminica, pe esplanada de la intrarea principala in Palas Mall, dinspre Palatul Culturii, cei mai iscusiti mesteri populari din regiune vor participa la un eveniment care le pune in valoare maiestria. Targul Mestesugarilor reuneste pielari, sculptori, olari, tesatori, tamplari de mobilier rustic, cioplitori si alti reprezentanti ai artei traditionale, care isi vor expune operele autentic romanesti. In plus, vizitatorii targului ii vor putea admira pe mestesugari in timp ce lucreaza si vor putea cumpara piesele realizate de acestia.

Pana duminica, amatorii de obiecte unicat sunt invitati la Targul Handmade, desfasurat la etajul intai al Atriumului. Bijuterii, piese vestimentare, accesorii, decoratiuni, posete, ceasuri si multe alte piese realizate prin tehnici inedite vor putea completa colectiile iubitorilor de obiecte handmande.

O inedita competitie de Kendama va avea loc in week-end, in parcul Palas. Kendama Show & Contest se adreseaza tuturor copiilor si persoanelor care iubesc acest sport, ce poate fi practicat oriunde. Sambata, de la ora 17.30, pe spatiul verde din fata magazinului CTS Corner este programata competitia propriu-zisa, urmand ca duminica, de la aceeasi ora sa se dispute finala. Organizatorii show-ului interactiv si plin de energie estimeaza peste 200 de participanti din Iasi, Bucuresti si din regiune. Totodata, vor fi prezenti si adevarati asi in domeniu, printre acestia campioni din Germania si specialisti din Romania. Invitatii vor antrena si incanta publicul, prin demonstratii de trickuri, sincron si manevre inedite. Kendama este un joc de indemanare dinamic si fascinant, jucaria, aparent simpla, avand darul de a solicita, intr-un mod placut si motivator, istetimea si agerimea. Organizatorii evenimentului sunt magazinul CTS Corner din Palas Mall, Kendama Europe si ansamblul Palas.

„Sonoritati in stil American” se vor auzi in Atriumul Palas Mall, sambata seara, de la ora 19.00. Filarmonica Moldova Iasi, impreuna cu dirijorul Adrian Petrescu si solistul Razvan Dragnea, ii invita pe melomani la un concert simfonic de divertisment.

Pana vineri inclusiv, toate cele cinci sali de evenimente Congress Hall din Palas gazduiesc Congresul National de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva. La lucrarile stiintifice participa peste 1.300 de medici si personalitati din domeniul medical si farmaceutic din tara si din strainatate.

Prichindeii care iubesc povestile sunt invitati si in aceasta duminica, in zona Intersport, de la orele 11.00 si 17.00, la noi sesiuni de teatru cu papusi.
     
Tag-uri: iasi, palas, evenimente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  06.06.2017 23:45

wh0cd1872752 seroquel levitra eller viagra diclofenac over the counter levofloxacin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii