A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713965995.8769.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert Filarmonica Iasi si activitati pentru copii, in week-end, in parcul Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-08-2014, ora 15:25

Concert Filarmonica Iasi si activitati pentru copii, in week-end, in parcul Palas

Articol de Madalina Irimia

Cei care iubesc muzica de calitate sunt invitati la un concert extraordinar sustinut de Filarmonica Iasi, elevii si parintii au la dispozitie targul de rechizite pentru pregatirile inceputului de an scolar, iar cei mici se vor bucura de vacanta, participand la ateliere de gatit si la teatru de papusi, care vor avea loc la Palas.

Sambata, 30 august, de la ora 19.00, in parcul Palas, Filarmonica de Stat Moldova Iasi va oferi publicului un concert extraordinar, cu melodii interpretate instrumental si vocal. Maiestria artistilor orchestrei simfonice si frumusetea vocilor din Corul Academic „Gavriil Musicescu” ii vor incanta pe ieseni si nu numai, in spectacolul „Summer Classical Moods”. Creatii renumite ale marilor compozitori Beethoven, Dvorak, Enescu, Handel, Orff, Strauss, Verdi si Weber sunt incluse in programul dedicat tuturor celor care apreciaza muzica simfonica. Momentul artistic se va desfasura sub indrumarea dirijorului Valentin Doni, iar corul va fi coordonat de Doru Morariu.

Sambata este si ziua in care cei mici isi dezvolta abilitatile de bucatari. Prichindeii pasionati de arta culinara pot participa la atelierul de gatit, organizat de la ora 11.00, la restaurantul La Cupola. Copiii vor descoperi secretele bucatariei alaturi de echipa „Flori de Portocal”, care ii va invata cum sa combine ingredientele, cum sa foloseasca ustensilele si cum sa decoreze felurile de mancare. In acest week-end, cei mici vor prepara o reteta noua, pui crispy cu salata mexicana. Echipati cu sorturi si bonete, cei mici se vor distra gatind, iar la final isi vor servi parintii cu ceea ce au realizat.

Duminica, 31 august, de la ora 17.00, in zona Intersport, strengarii au intalnire cu personajele din povesti. Marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta” ii vor amuza si le vor spune peripetiile lor, din care pot invata lucruri noi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii