A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713593730.8347.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Coca Cola intra pe piata lactatelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-11-2014, ora 11:06

Coca Cola intra pe piata lactatelor

Articol de Madalina Irimia
Gigantul american Coca Cola va lansa luna viitoare, pe piata din SUA, propriul brand de lapte. Este vorba despre un produs cu un continut scazut de zahar, delactozat, dedicat persoanelor cu venituri peste medie.

Gigantul american Coca-Cola va intra luna viitoare pe piata produselor lactate, prin lansarea, in magazinele din SUA, a laptelui Fairlife. Produsul va costa de doua ori mai mult decat un brand de lapte obisnuit, dar va avea un continut mai mare de proteine, mai putin zahar si nu va avea lactoza, informeaza The Telegraph. "Viziunea noastra a fost de a crea un produs ce le permite consumatorilor sa creasca cantitatea de proteine consumata cu 50 de puncte, sa scada cantitatea de zahar cu 30 de puncte si sa fie fara lactoza...Vom continua sa investim in business-ul cu lactate, sa construim un brand puternic, pentru ca in urmatorii ani va curge cu bani (din vanzarile acestui produs n.red) ", a declarat Sandy Douglas, senior vice-presedinte la Coca Cola.

Mai multe pe economica.net
     
Tag-uri: coca cola, lansare, lapte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii