A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714144110.7497.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cine este cel mai bine platit artist din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2015, ora 10:12

Cine este cel mai bine platit artist din lume

Articol de Cristian Amariei
Cantareata americana Katy Perry este 'cel mai bine platit artist din lume', cu 135 de milioane de dolari castigati intr-un an, conform unui clasament al revistei Forbes publicat luni.

Cantareata in varsta de 30 de ani, care este si personalitatea cea mai urmarita pe Twitter, cu peste 71 milioane de abonati, detine primul loc in acest clasament datorita unui an prolific pe scena, scrie France Presse.

Cu un turneu mondial si 150 de date de concert pentru albumul sau "Prism", Katy Perry depaseste ca venituri grupul One Direction care a castigat 130 de milioane de dolari in aceeasi perioada. Trupa de baieti britanica este in usor recul de la plecarea in luna martie a solistului sau Zayn Malik. Pe locul al treilea se afla vedeta muzicii country Garth Brooks, cu 90 milioane dolari.

Taylor Swift, marea rivala a lui Katy Perry, se afla la baza podiumului, cu 80 de milioane de dolari. incepand abia in luna mai turneul albumului sau de succes '1989', Swift este dezavantajata intrucat clasamentul ia in considerare veniturile obtinute din iunie 2014 pana in iunie 2015, comenteaza agentia franceza de presa.

Situatia este si mai proasta pentru Beyoncé, care si-a incheiat turneul mondial in martie 2014 si a coborat pe pozitia a 29-a dupa ce anul trecut a ocupat primul loc in acest top realizat de Forbes.

Luand in consideratie toate categoriile de celebritati, Katy Perry ocupa locul al treilea pe podium in urma boxerilor Floyd Mayweather Jr. si Manny Pacquiao, scrie Agerpres.
     
Tag-uri: clasament, artisti, forbes
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii