ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-12-2014, ora 15:44

Chris Martin spune ca Angelina Jolie l-a rapit pentru a scrie un cantec pentru filmul "De neinvins"

Articol de Madalina Irimia
Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a vorbit despre compunerea unui cantec pentru coloana sonora a filmului "De neinvins/ Unbroken", regizat de Angelina Jolie, glumind ca actrita l-a rapit pentru a se asigura ca va fi implicat in proiectul cinematografic.

Filmul "De neinvins/ Unbroken" a fost regizat si produs de Angelina Jolie si prezinta povestea lui Louis Zamperini, erou din Al Doilea Razboi Mondial. Trupa Coldplay a compus cantecul "Miracles" pentru acest film, melodia fiind nominalizata la premiul Oscar, la categoria cel mai bun cantec original, potrivit nme.com.

"Am primit un mesaj (de la Angelina Jolie, n.r.) care spunea „Vino in acest loc. Vei fi legat la ochi si luat pe sus de sapte fosti membri ai trupelor speciale SEAL”", a declarat Chris Martin intr-un interviu pentru Vulture.com.

"Asa ca m-au rapit, mi-au dat una in cap si mi-au dat cu spray paralizant. Cand m-am trezit, eram intr-un birou, iar Brad Pitt facea flotari. Angelina statea acolo cu coroana ei pe cap. Mai era un tip care imi tinea un cutit la gat, iar ea a spus „Scrie-mi un cantec, altfel...”. Iar Brad a zis „Da, cum a zis ea”", a povestit glumind solistul Coldplay.
Filmul "De neinvins/ Unbroken" va avea premiera in cinematografele din Romania pe 23 ianuarie 2015.

Chris Martin si grupul sau Coldplay, infiintat in 1996, au vandut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formatiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - a fost lansat pe piata pe 19 mai.

Sursa: mediafax.ro
Foto: foxnews.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii