A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713487612.6393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

China a ajutat Volkswagen sa revina pe crestere in ianuarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-02-2016, ora 11:19

China a ajutat Volkswagen sa revina pe crestere in ianuarie

Articol de Cristian Amariei
Vanzarile grupului Volkswagen au revenit pe crestere in ianuarie, datorita cererii solide din China, in pofida scandalului emisiilor care a afectat cota de piata a celui mai mare producator european, transmit MarketWatch si Reuters.

Luna trecuta, livrarile grupului german pe plan global au urcat cu 3,7%, la 847.800 vehicule, camioane si motociclete, dupa ce in decembrie vanzarile au scazut cu 5,2%, contribuind la primul declin al vanzarilor anuale din 2002.

In ianuarie, brandul Volkswagen a inregistrat cel mai semnificativ avans lunar al vanzarilor pe piata chineza, iar la nivelul grupului VW cresterea a fost de 15,4%, depasind expansiunea de 1,8% inregistrata in Europa. Cel mai semnificativ declin s-a inregistrat in Rusia si Brazilia, de 29,5% si, respectiv, 38,8%. Pe piata din SUA livrarile grupului Volkswagen au scazut luna trecuta cu 7%.

"Situatia din Rusia si Brazilia ramane tensionata, in timp ce China este pe crestere, iar tendinta din Europa este in general stabila", a afirmat directorul general al Volkswagen, Matthias Muller.

Acesta si-a exprimat recent angajamentul de a pastra cele 12 branduri ale grupului german, sugerand ca producatorul auto are mijloacele financiare pentru a depasi scandalul emisiilor fara a vinde active.

Volkswagen face obiectul unor investigatii in mai multe tari, dupa ce a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Portofoliul Volkswagen este format din 12 marci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi si Bugatti, dar si camioanele MAN si Scania.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: volkswagen, vanzari, china
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii