A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713518912.1639.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite in curtile oamenilor. Te trec fiorii!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-10-2016, ora 09:44

Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite in curtile oamenilor. Te trec fiorii!

Articol de Madalina Irimia
Au vrut sa-si renoveze gradina, dar, cand au sapat, au ramas fara cuvinte! in acest articol va vom prezenta cateva dintre cele mai halucinante descoperiri facute de oameni obisnuiti, din pura intamplare, chiar pe proprietatile lor!

Intr-una dintre curti au gasit o arma medievala. Fotografia a facut mare valva pe retelele de socializare unde a fost postata.

Un cuplu din California a fost mai norocos si a dat peste un buncar echipat corespunzator, in care nu mai calcase picior de om din 1960.

Pe de alta parte, o femeie din Suedia a avut parte de surpriza vietii cand a gasit inelul de logodna pe un morcov pe care l-a scos din pamant. Si il pierduse de 16 ani!

In Bronx, un barbat a descoperit o minge de golf. Ulterior, expertiza a aratat ca aceasta data din 1899.

Dar poate cea mai mare surpriza a avut-o un barbat din Los Angeles, care a avut norocul sa dezgroape un Ferrari! Se intampla in 1978, dar lumea vorbeste si astazi despre norocul barbatului!

Tot valoroasa, desi cu mult sub nivelul masinii, a fost si moneda gasita intr-o gradina, in timp ce proprietarii sapau pamantul, pentru insamantari. Nu mica le-a fost mirarea sa afle ca era veche de 300 de ani!

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: descoperiri, curti, ciudat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii