A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713479031.2802.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel mai titrat arbitru roman, Nicolae Rainea, a decedat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2015, ora 11:12

Cel mai titrat arbitru roman, Nicolae Rainea, a decedat

Articol de Madalina Irimia
Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea, considerat unul dintre cei mai buni arbitri romani, a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, informeaza Federatia Romana de Fotbal (FRF). Cel mai titrat arbitru roman a condus 400 de meciuri in prima liga, a arbitrat 115 meciuri internationale si a participat la trei editii ale Cupei Mondiale.

Nascut pe 19 noiembrie 1933, la Braila, Nicolae Rainea si-a inceput cariera ca fotbalist, evoluand pentru Laminorul Braila, Metalul Piatra Neamt si Constructorul Barlad.

In 1959, a devenit arbitru, iar dupa trei ani a promovat in lotul divizionar. A debutat in Liga 1 in 1965, iar dupa doua sezoane a primit ecusonul FIFA.

Dupa ce s-a retras din arbitraj in 1984, a fost observator si apoi presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Galati. De asemenea, Nicolae Rainea a fost membru si presedinte onorific al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Sursa: mediafax.ro
Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii