A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716125291.1738.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel mai GHINIONIST actor: nominalizat de 20 de ori la Oscar, NU a castigat niciodata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
06-02-2014, ora 14:31

Cel mai GHINIONIST actor: nominalizat de 20 de ori la Oscar, NU a castigat niciodata

Articol de Madalina Irimia

E bun, dar intotdeauna se gaseste cineva mai bun ca el. Sau, cel putin, asa considera specialistii care decerneaza premiile Oscar.

Greg P. Russell este un adevarat veteran al premiilor Academiei Americane de Film, cu nu mai putin de 16 nominalizari, inclusiv ultima, pentru filmul Skyfall. De data aceasta, premiul i-a fost "suflat" de Andy Nelson, Mark Paterson and Simon Hayes, care au mixat sunetul filmului "Les Miserables".

Russell a mai fost nominalizat pentru "Black Rain", "The Rock", "Con Air", "The Mask of Zorro", "Armageddon", "The Patriot", "Pearl Harbor", "Spider Man", "Spider Man 2", "Memoriile unei gheise", "Apocalypto", "Transformers", "Transformers 2", "Transformers 3" si "Salt".

Russell nu este, insa, recordmanul absolut al nominalizarilor necastigatoare. Colegul sau, Kevin O'Connell a fost nominalizat de 20 de ori, fara a castiga vreo statueta. Russell si O'Connell au colaborat la mai multe filme, inclusiv dintre cele nominalizate pentru mixaj audio, informeaza Huffington Post, citat de jurnalul.ro.

Foto: zimbio.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii