A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713971413.1421.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ceea ce pare la inceput un strat de ipsos se transforma intr-o adevarata opera de arta. Ce se intampla cand termina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-07-2015, ora 10:26

Ceea ce pare la inceput un strat de ipsos se transforma intr-o adevarata opera de arta. Ce se intampla cand termina

Articol de Cristian Amariei
Desi ipsosoul se utilizeaza de obicei pentru a obtine o suprafata neteda si fina, artistul Bernie Mitchell il utilizeaza intr-un alt scop.
Ceea ce face el se poate numi in orice moment o adevarata opera de arta. El reuseste sa faca din acest material o adevarata podoaba pentru pereti si reuseste sa obtina niste sculpturi in relief care sa iti incante ochii.

Bernie Mitchell este un artist extrem de priceput care utilizeaza niste unelte pe care toata lumea le cunoaste, dar care este extrem de priceput si cu ajutorul lor reuseste sa realizeze peisaje, flori, printr-un procedeu aparent simplu, dar care fara creativitate si talent nu are aceleasi rezultate de fiecare data.

Pentru inceput Bernie prepara un amestec pe care il aplica pe perete intr-un strat destul de gros, dar care atunci cand incepe sa fie razuit se transforma in imagini cat se poate de reale.

Este uimitor cum un material atat de banal precum ipsosul poate fi transformat intr-o lucrare de-a dreptul senzationala.

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: artist, ipsos, lucrare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii