A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714130139.8174.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ceaiul de ghimbir, cel mai puternic medicament natural si arma anti-obezitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-12-2014, ora 12:21

Ceaiul de ghimbir, cel mai puternic medicament natural si arma anti-obezitate

Articol de Madalina Irimia
In ayurveda, medicina traditionala indiana, ghimbirul are statut de medicament. Asta pentru ca acest condiment-minune a dovedit ca are numeroase beneficii pentru sistemul digestiv si s-a aratat de folos in tratarea a numeroase probleme ale organismului.

Intareste sistemul imunitar

Intareste sistemul imunitar datorita cantitatii mari de antioxidanti, care reduc riscul de infectii sau afectiuni. De exemplu, o ceasca de ceai de ghimbir consumata zilnic poate reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral deoarece substantele active din ghimbir blocheaza depozitarea grasimilor pe artere, reduc nivelul de cholesterol rau si ajuta la prevenirea diferitelor forme de cancer.

Combate cancerul si artrita

Datorita proprietatilor antiinflamatorii, consumul regulat ajuta pacientii cu artrita, neavand efecte secundare. Ceaiul din aceasta radacina s-a dovedit a fi eficient si in tratamentul bolnavilor de cancer, care fac chimioterapie. Sucul, consumat intr-o anumita concentratie, poate inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Specialistii au demonstrat ca planta impiedica dezvoltarea acestora, situate la nivelul colonului, ficatului sau ovarelor, dar opreste si vascularizarea tumorii.

Mai multe pe doctorulzilei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii