A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714036916.9296.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cea mai INTELEGATOARE sotie? Inselata de 18 ori, de 6 ori doar cu prietene bune: DE CE l-a IERTAT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2014, ora 13:17

Cea mai INTELEGATOARE sotie? Inselata de 18 ori, de 6 ori doar cu prietene bune: DE CE l-a IERTAT

Articol de Madalina Irimia

O femeie de 36 de ani a decis sa isi ierte sotul infidel, care a inselat-o de nu mai putin de 18 ori in timpul casniciei de 5 ani, in sase dintre cazuri fiind vorba de prietenele apropiate ale femeii, scrie realitatea.net.

Adele Theron sustine ca si-a iertat nu doar sotul, ci si pe unele dintre "prietenele" sale cu care barbatul ar fi inselat-o. Femeia a avut suspiciuni de-a lungul intregii casnicii, dar acestea nu s-au confirmat pana cand barbatul, Bruce, nu a decis sa ii spuna adevarul.

Spre socul femeii, barbatul i-a oferit o lista de 18 nume de femei, lovitura fiind cu atat mai puternica pentru Adele cu cat ea le considera pe 6 dintre femei prietene.

Femeia si-a iertat sotul, dar a actionat: l-a parasit imediat. Ea spune ca a reusit, in cei cinci ani care au trecut, sa treaca peste toate sentimentele negative pentru barbat si ca planuieste chiar sa se casatoreasca cu noul sau partener anul acesta.

"Nu sunt presul nimanui. Sunt o femeie educata, puternica. Stiu ca multa lume considera ca e bizar ca l-am iertat, dar asta am facut, complet. Si i-am iertat si amantele, pentru ca era singurul fel in care puteam merge mai departe si puteam fi fericita", a explicat femeia, citata de Daily Mail.

Foto: dailymail.co.uk

     
Tag-uri: femeie, sot, amante
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii