A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714100214.5125.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune Traian Basescu despre suspendarea lui Klaus Iohannis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
03-05-2016, ora 10:33

Ce spune Traian Basescu despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Articol de Madalina Irimia
Traian Basescu crede ca nu mai este posibila suspendarea lui Klaus Iohannis sau a vreunui alt presedinte al Romaniei. Traian Basescu a fost suspendat de doua ori din functia de presedinte, insa rezultatul referendumurilor organizate nu au dus la demiterea sa.

Traian Basescu a fost intrebat la Romania TV daca vede posibila suspendarea presedintelui Klaus Iohannis si incheierea mandatului acestuia inainte de termen, varianta vehiculata in diverse medii politice.

"Nu cred ca se va mai pune vreodata problema suspendarii presedintilor pentru ca stau prost in sondaje sau pentru vreo incalcare a Constitutiei. Nu cred in povesti cu suspendari", a declarat Traian Basescu.

Traian Basescu a declarat, in exclusivitate la Romania TV, ca pana acumKlaus Iohannis "s-a calificat la locul de munca" si ca incepe sa se comporte ca un presedinte. El a criticat deplasarile prea lungiale actualului presedinte.

"Presedintele Iohannis a avut un timp lung de adaptare pana acum. Iohannis incepe acum sa faca ce trebuie sa faca un presedinte. In loc sa mearga la Miami, cum s-a dus anul trecut, a stat acasa si a participat la slujba de inviere, chiar daca nu este crestin-ortodox. Este un gest de apreciat. Apoi a mers in vizita la soldatii romani din Afganistan, a dat mana cu ei, au ciocnit oua. Cred ca a intrat in atitudinea specifica unui presedinte, prin gesturi simbolice", a afirmat Traian Basescu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
PhyllisJap,  06.03.2017 18:59

wh0cd607309 cialis online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii