A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714007401.4321.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune Andreea Esca despre plecarea din Pro TV
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
26-03-2014, ora 12:32

Ce spune Andreea Esca despre plecarea din Pro TV

Articol de Madalina Irimia

Faptul ca trustul MediaPro se zguduie din temelii nu mai este o noutate. Dupa demisia lui Adrian Sarbu si venirea noului director general, lituanianul Aleksander Cesnavicius, in PRO TV se produc schimbari majore.

S-au scos din grila emisiuni ca "Vocea Romaniei" si „Dansez pentru tine", au fost dati afara angajati, iar altii au plecat de buna voie. Asadar, intrebarea de pe buzele tuturor este ce se va intampla cu simbolul Stirilor Pro TV, Andreea Esca (41 de ani), scrie click.ro.

"Toata presa a aflat ca se petrec schimbari majore in PRO TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru ca lucrez aici. Au plecat foarte multi oameni deosebiti, dar eu nu am de gand sa plec de la Stirile Pro TV. Aici am devenit cine sunt. In ciuda schimbarilor, jurnalul de stiri a ramas acelasi. Are aceeasi politica editoriala si aceiasi oameni care lucreaza pentru el. De asemenea, structura de productie a ramas la fel. Vrem sa pastram aceeasi echipa cat de mult se poate. Probabil ca nici angajari nu se fac, deci modul in care PRO face stiri nu se va schimba", a spus Andreea Esca luni seara, la decernarea Premiilor Gopo.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii