A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713626184.6972.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce salarii ofera companiile din IT in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
13-07-2014, ora 16:07

Ce salarii ofera companiile din IT in Romania

Articol de Cristian Amariei

Cele mai bune oferte salariale sunt in continuare in domeniul IT si in sectorul ban­car. Spre exemplu, un middle manager specializat in arii precum hardware si retelistica primeste un salariu de peste 2.000 de euro net pe luna, in timp ce unul cu competente in software are din start un salariu de 2.500 de euro net pe luna.

In schimb, un manager dintr-o sucursala bancara abia poate ajunge la acest nivel salarial, pentru aceasta pozitie fiind oferite venituri cuprinse intre 1.500 si 2.500 de euro net pe luna. Un ma­nager din sectorul telecom poate castiga peste 2.000 de euro, in timp ce managerii de proiect din centrele de servicii externalizate pentru afaceri castiga intre 1.500 si 2.000 de euro.

Un angajat fara experienta care isi incepe cariera intr-un centru de servicii de externa­lizare primeste 250 de euro net pe luna, pe cand un tanar care are cateva competente specifice dezvoltate poate castiga 400 de euro net pe luna pentru o pozitie de entry-level in domeniul telecomunicatiilor, potrivit unor informatii centralizate de firma de recrutare si inchiriere de forta de munca temporara APT.

Integral pe zf.ro

Foto: business24.ro

     
Tag-uri: salarii, IT, Romania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii