ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-07-2015, ora 09:22

Ce sa mirosi ca sa ai o memorie buna

Articol de Madalina Irimia
O memorie buna depinde de vitalitatea si sanatatea creierului tau si sunt multe lucruri pe care le poti face, pentru a te putea concentra mai bine. Cea mai simpla metoda presupune sa mirosi o planta pe care sigur o ai in bucatarie.

Rozmarinul este o planta foarte sanatoasa, folosita de sute de ani in medicina traditionala. in Grecia, de exemplu, studentii obisnuiau sa isi puna rozmarin in par in timpul examenelor, pentru a se concentra mai bine. Studiile au aratat ca acidul carnosic pe care il contine lupta cu elementele toxice care pot afecta creierul, de aceea are acest efect benefic, potrivit cuisineandhealth.com.

Rozmarinul contine ingrediente naturale care ajuta creierul sa functioneze mai bine si mai repede. in plus, reface ADN-ul deteriorat al celulelor. Un studiu a aratat ca oamenii care au mirosit ulei de rozmarin isi aminteau cu 70% mai multe lucruri decat cei care nu intrau in contact cu aroma rozmarinului. Tot ce trebuie sa faci este sa mirosi rozmarin dimineata, timp de 5 minute, si te vei putea bucura de beneficiile sale.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: miros, rozmarin, memorie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii