ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-10-2015, ora 16:12

Ce sa bei dupa masa ca sa slabesti

Articol de Madalina Irimia
Sigur ti se intampla si tie sa te ridici, uneori, de la masa cu un sentiment de vina pentru rasfatul culinar pe care l-ai avut. Pentru a evita aceste probleme, iti spunem ce sa bei dupa ce mananci, ca sa slabesti.

Daca vrei sa ai o silueta perfecta, este indicat sa nu amesteci lichide si alimente solide la masa, potrivit dietoflife.com. Bautura care te ajuta sa slabesti trebuie consumata la o ora dupa ce mananci, pentru ca de atata timp are nevoie organismul tau sa absoarba si sa proceseze nutrientii. Daca amesteci lichide cu produse solide, stomacul nu mai lucreaza la fel de eficient si ingreunezi digestia.

Lichidele vor folosi acidul gastric necesar pentru digestia alimentelor solide si astfel iti va fi foarte dificil sa pierzi in greutate.

Bautura magica pentru sanatate si frumusete

Pentru a prepara bautura care te ajuta sa slabesti, ai nevoie de o lingurita de miere si un grepfrut mare, copt bine. Taie fructul in jumatate si ia pulpa cu o lingura. Adaug-o in blender si amestec-o cu mierea pana cand obtii o bautura omogena. Consuma sucul proaspat, la o ora dupa fiecare masa.

Cum te ajuta aceasta bautura

Sucul de grepfrut si miere nu te ajuta doar sa slabesti, ci si sa fii sanatoasa. Consumat dupa fiecare masa, scade riscul de a suferi de obezitate si de a face infarct sau accident cerebral. Grepfrutul regleaza tensiunea arteriala, datorita nivelului risicat de fibre. in plus, este un fruct plin de antioxidanti si combate formarea radicalilor liberi care duc la cancer.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: sanatate, slabit, bautura
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  14.10.2015 08:09

Cautam colaboratori pentru o activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin e-mail. Mesaj la sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii