A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714088531.0273.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce sa NU ii scrii niciodata unui fost iubit. Ghid de conversatie prin SMS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-04-2014, ora 16:06

Ce sa NU ii scrii niciodata unui fost iubit. Ghid de conversatie prin SMS

Articol de Madalina Irimia

Subiectele de discutie dintre doi parteneri care tocmai si-au incheiat relatia pot fi inepuizabile. Poate mai ai lucruri care au ramas la el, poate unul din parintii lui este bolnav si ai vrea sa stii daca poti ajuta cu ceva, dar inainte de a da primul SMS de dupa ruptura, lasa macar o luna ca lucrurile sa se aseze. Pretexte pentru a incepe o discutie vor exista mereu, asa ca lasa timpul sa-si faca treaba.

Inainte de a trimite primul SMS asigura-te ca poti sa accepti ca nu-ti va raspunde, dar si ca poate nu vei primi raspunsul pe care il doresti. Iata in continuare o lista cu 10 lucruri pe care sa nu le scrii niciodata fostului iubit intr-un SMS:

1. Un cuvant. Daca tot ti-ai facut curaj sa faci tu primul pas, atunci nu scrie doar "Hei" sau "Buna". Daca ai ceva de intrebat, profita inca de la primul mesaj. Nu-l lasa pe celalalt sa se gandeasca prea mult la motivele pentru care ai vrut sa-l contactezi.

2. Cuvinte de alint. Trebuie sa tii cont de faptul ca nu mai sunteti un cuplu asa ca evita cuvintele de alint pe care le aveati unul pentru celalalt atunci cand formati un cuplu.

3. Resentimentele. Daca esti suparata, discuta cu o prietena. Nu-ti arata frustratea si nici nu-ti descarca nervii pe fostul intr-un SMS doar pentru ca esti obosita, te simti singura sau ai baut putin mai mult.

4. "De ce nu raspunzi?" sau "Ai primit mesajul meu?". Evita astfel de texte pentru un al doilea SMS. Incearca sa accepti ca poate mesajul tau nu este inca binevenit.

Integral pe perfecte.ro

Foto: divinecaroline.com

     
Tag-uri: SMS, telefon, fost iubit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii