ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2014, ora 17:12

Ce parfum ti se potriveste in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia
Atunci cand alegi un parfum, acesta trebuie sa ti se potriveasca, nu doar sa aiba un miros placut.

Zodiile sunt mai importante decat crezi! Asa cum unele pietre pretioase sunt recomandate anumitor zodii si exista compatibilitati in dragoste bazate pe acestea, probabil stii deja ca este recomandat sa alegi haine, accesorii, destinatii de vacanta sau chiar parfumuri in functie de zodia in care esti nascuta. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare zodie are anumite caracteristici si o personalitate diferita.

Iata, deci, ce parfum ti se potriveste in functie de zodie. In primul rand, trebuie sa stii de semn esti. Exista patru tipuri: de aer (gemeni, balanta si varsator), de apa (rac, scorpion si pesti), de foc (berbec, leu si sagetator) si de pamant (taur, fecioara si capricorn).

Semnelor de aer li se potrivesc parfumurile fresh, vibrante. Cauta ceva deosebit, cu un parfum intens. Iti recomandam esentele de vanilie, trandafir, liliac sau paciuli.

Semnelor de apa li se potrivesc parfumurile cu un efect calmant, atat presh, cat si floral. iti recomandam esentele de piper negru, floare de lotus, ciocolata, afine, lemn de santal sau cocos.

Integral pe cosmopolitan.ro
     
Tag-uri: zodii, parfumuri, esente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii