A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714879311.99.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce joburi sunt LIBERE cu lunile, dar nu le vrea nimeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-12-2013, ora 08:07

Ce joburi sunt LIBERE cu lunile, dar nu le vrea nimeni

Articol de Cristian Amariei

In timp ce pentru unele joburi in vanzari, IT sau marketing se bat si 3.000 de candidati pe un loc, exista unele domenii care nu atrag atat de multi doritori.

Conform informatiilor prelucrate de eJobs in ultimele trei luni, joburile cu cei mai putini candidati au provenit din sectorul public / administrativ, din cel al achizitiilor si din agricultura.

Posibile explicatii pentru dificultatea cu care se ocupa prin concurs sunt dosarul stufos care trebuie pregatit doar in vederea inscrierii la concurs si apoi cazurile de nepotism care au fost dezvaluite de-a lungul timpului.

Mai exact, este vorba despre nici mai mult, nici mai putin de 10 conditii pentru inscrierea la concurs pentru a ocupa un post public, potrivit Capital.ro.

"Exista, insa, situatii cand job-uri din domeniul constructiilor, industriei sau din cel medical au inregistrat un numar mic de aplicanti, principalele motive fiind legate de conditiile speciale de munca, de lipsa specializarii candidatilor sau de conditiile existente pe piata.Atat companiile, cat si agentiile de recrutare pot avea dificultati in gasirea candidatului potrivit, atunci cand este vorba despre un domeniu de nisa sau de conditii speciale de munca", a declarat Ana Maria Cetatean, brand manager la eJobs.ro.

Foto: bangaloreclassic.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii