A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714084364.4793.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce cauta „Elena” in interceptarile discutiilor dintre Cocos si Pescariu. „Nu am nicio legatura cu Microsoft, imi pare rau”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-10-2014, ora 08:34

Ce cauta „Elena” in interceptarile discutiilor dintre Cocos si Pescariu. „Nu am nicio legatura cu Microsoft, imi pare rau”

Articol de Cristian Amariei
Dupa o noapte alba, in care unii dintre suspecti s-au pierdut cu firea si l-au injurat pe procuror, oamenii de afaceri Dorin Cocos, Nicolae Dumitru, primarul Gheorghe Stefan si fostul ministru al comunicatiilor, Gabriel Sandu, au fost arestati.

Dorin Cocos, Nicoale Dumitru, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu au ajuns in miercuri dimineata dupa gratii. Procurorii i-au convins pe judecatorii Instantei Superme ca cei 4 nu ar trebui lasati in libertate. Anchetatorii le-au aratat cum au incercat suspectii sa stearga urmele.

De exemplu, ca sa ascunda macar o parte din banii obtinuti ilegal, sustin procurorii, omul de afaceri Dorin Cocos a pus la cale cu Dinu Pescariu un imprumut fals in valoare de jumatate de milion de euro. De intelegere ar fi stiut si sotia de atunci a lui Cocos, Elena Udrea.

DORIN COCOS: Las-o asa, ca e mai bine. Las-o asa. Ca am vorbit si cu... cu Elena, si a zis: Foarte bine.
DINU PESCARIU: Da?
DORIN COCOS: Da.
DINU PESCARIU: Bravo!
DORIN COCOS: Cand... Am spus... Ca am stat si m-am gandit... Bai, acolo nu scrie ca trebuie sa-i dau decat dupa 10 ani. Pai incep sa-i dau maine. Ce? Hai sa fim drepti. Si cu asta basta. Si tu lasa-le acolo!
DINU PESCARIU: Mi-a fost frica sa le duc acasa.
DORIN COCOS: Foarte bine! Esti nebun? Mai bine da-le incoace!

"Celor care se asteapta sa ma retrag le spun: 'Nu ma retrag din aceasta competitie'", a reactionat Udrea.

Cocos i-ar fi cerut lui Pescariu sa lase la el 21 de chitante care ar fi fost antedatate in asa fel incat sa arate ca imprumuturile au decurs intr-o perioada mai lunga de timp. Cocos a uitat insa sa ceara si pixurile folosite la preuspusele falsuri.
Probele, adica instrumentele de scris, au fost ridicate din clubul lui Dinu Pescariu. Cele cinci pixuri cu care Dorin Cocos ar fi scris chitantele cu pricina vor fi prezentate in timpul procesului ca argumente pentru a dovedi ca imprumuturile au fost inventate, iar banii provin din fapte de coruptie.

Dorin Cocos ar fi aflat la un moment dat ca este in vizorul anchetatorilor si se temea de arestare. A intuit si cand va fi incatusat. "Ma duc pana la prezidentilale , in p... mea".

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: en.wikipedia.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii