ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2015, ora 15:19

Ce boli vindeci cu folia de aluminiu

Articol de Cristian Amariei
Folia de aluminiu nu este indicate pentru gatit, insa nu este cazul sa o arunci. Afla ce afectiuni poti trata cu ajutorul ei.

Durerea musculara sau de oase iti poate da peste cap activitatea zilnica, iar calmantele nu sunt tocmai indicate, din cauza efectelor adverse pe care le au. In loc sa dai fuga la farmacie cand treci prin astfel de momente, iti propunem sa folosesti folia de aluminiu. Pune-o pe zona inflamata si ar trebui sa scapi de discomfort, potrivit cuisineandhealth.com. Aceasta metoda este folosita de sute de ani, in medicina traditionala chineza si rusa.

Folia de aluminiu calmeaza orice tip de durere: cervicala, de spate, de brate, de picioare, de articultii etc. Acest remediu este eficient si in tratarea gutei. Tot ce trebuie sa faci este sa invelesti degetul mare de la picior in folie de aluminiu si sa il bandajezi. Tamaduitorii chinezi recomanda aceaasta terapie timp de 10-12 zile. Aplic-o zilnic pe zona afectata si las-o sa actioneze peste noapte. Fa o pauza de 1-2 saptamani, iar daca durerea nu trece, repeta tratamentul.

Trateaza raceala cu folie de aluminiu

Folia de aluminiu are un puternic effect anti-inflamator si poate trata chiar si raceala. in acest caz, este indicat sa iti invalui picioarele in 5-7 straturi de folie, intre care trebuie sa pui carpe de bumbac. Lasa compresele sa actioneze o ora, fa o pauza de doua ore, apoi pune-le iar pentru o ora. Ar trebui sa repeti acest tratament de trei ori pe zi, timp de o saptamana.

Folia de aluminiu, de folos in caz de arsuri

Durerea simtita de arsurile cauzate de foc sau lichide fierbinti poate fi calmata cu ajutorul foliei de aluminiu. Pune zona afectata sub un jet de apa rece, iar daca nu ai rani deschise, curat-o cu o carpa uscata si moale. Daca, insa, observi ca pielea a fost distrusa, foloseste tifon steril, pentru a absorbi apa de pe rana. Dupa ce ai uscat zona, aplica un unguent pentru arsuri, acoper-o cu tifon steril, apoi taie o bucata de folie de aluminiu si pune-o pe rana. Las-o sa actioneze pana cand durerea se diminueaza.

Tine, insa, cont ca orice metoda alternativa de tratament trebuie discutata cu medicul de familie.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii