A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713541917.3288.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce au descoperit autoritatile despre produsele McDonald's, Burger King si KFC. Le-au retras imediat de pe piata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-07-2014, ora 18:49

Ce au descoperit autoritatile despre produsele McDonald's, Burger King si KFC. Le-au retras imediat de pe piata

Articol de Cristian Amariei

Autoritatile din China au inchis duminica fabrica Shanghai Husi, apartinand OSI Group, un furnizor pentru McDonald's si KFC in China - care ar fi distribuit carne stricata.

Scandalul produselor alterate s-a raspandit marti si in Japonia afectand branduri precum Starbucks si Burger King Worldwide Inc., relateaza Reuters. McDonald's si Yum Brands Inc, care detine KFC si Pizza Hut, si-au cerut scuze clientilor din China dupa ce in cadrul unei inregistrari difuzate de un post TV local angajati ai Shanghai Husi Food Co Ltd, principalul lor furnizor de carne, amestecau carne buna cu carne expirata. De pilda, angajatii companiei trimiteau spre consum carne scapata pe jos.

McDonald's a transmis intr-un comunicat ca a incetat imediat colaborarea cu acest grup si reprezentantii Yum au declarat ca KFC si Pizza Hut au incetat, de asemenea, sa serveasa aceasta carne. Firma din Shanghai care furniza carnea a fost inchisa iar angajatii au fost chemati la audieri.

Marti, Starbucks si-a anuntat clientii asiatici ca a vandut in cafenele produse din carnea provenita de la Shanghai Husi Food. Totodata un purtator de cuvant al McDonald's Holdings Co din Japonia si-a avertizat clientii ca lantul de fast food s-a aprovizionat cu carne de la aceeasi firma si ca luni a intrerupt vanzarea produselor provenite de la firma din Shanghai. Si reprezentantii Burger King din China au anuntat oficial ca au retras de la vanzare produsele din carne furnizate de fabrica din Shanghai.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii