A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713541503.9491.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cati bani cheltuie romanii, in medie, pe vacante in Grecia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-08-2016, ora 14:18

Cati bani cheltuie romanii, in medie, pe vacante in Grecia

Articol de Cristian Amariei
Creta si Zakynthos sunt destinatiile preferate de majoriatea celor care si-au rezervat vacantele in strainatate in luna august. Astfel incat, vanzarile agentiei de turism Paravion pentru pachetele disponibile in aceste destinatii au ajuns in crestere cu 25% fata de anul trecut.

Conform datelor Paravion, 60% dintre turistii romani care si-au rezervat vacante in afara tarii vara aceasta au ales pachetele disponibile in Creta si Zakynthos. Cele mai multe sejururi in aceste insule, respectiv 45%, au fost cumparate cu oferte last minute, in luna iulie.

Bugetul mediu alocat de romanii care si-au programat concediul in cele doua insule se ridica la 600 de euro de persoana si include biletele de avion, transportul de la aeroport la hotel si retur, precum si cazarea cu demipensiune.

”Creta si Zakynthos sunt destinatii extrem de ofertante pentru turisti, fie ca sunt amatori de relaxare, pasionati de sporturi nautice sau vor sa descopere locuri cu o incarcatura culturala bogata. Totusi, cei care si-au achizitionat vacante in aceste insule trebuie sa isi rezerve cateva zile si pentru vizitarea principalelor obiective turistice, pentru a se bucura de o experienta de vacanta desavarsita”,spune Remus Visan, Director General al Paravion.

Printre cele mai importante puncte de atractie pentru turistii care ajung in Creta se numara: Palatul minoic din Knossos - cel mai important sit arheologic de pe insula, orasul Rethymno, supranumit Venetia Greciei, sau Elafonissi, cea mai frumoasa plaja din sud-vestul insulei.

Turistii care si-au rezervat vacante in Zakynthos, insula supranumita „Venetia sudului” sau „Floarea Levantului”, pot vizita orasul Zakynthos - capitala insulei, plaja Navagio - una dintre cele mai apreciate din Grecia, preferata in special de cei care vor sa fie izolati de restul civilizatiei, si grotele Keri, numite si pesterile albastre, care sunt foarte cautate de turistii pasionati de snorkeling.

Sursa. capital.ro
     
Tag-uri: romani, vacante, grecia, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii