A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713522915.0861.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Catalina Ponor, marturisire emotionanta inainte de Jocurile Olimpice: „Nu imi pot stapani lacrimil”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
07-07-2016, ora 15:11

Catalina Ponor, marturisire emotionanta inainte de Jocurile Olimpice: „Nu imi pot stapani lacrimil”

Articol de Madalina Irimia
Gimnasta Catalina Ponor, desemnata de Comitelul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) sa fie portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj special.

Sportiva in varsta de 28 de ani a marturisit ca este foarte fericita si, in acelasi timp, coplesita de emotie pentru "rolul" pe care il va avea la Rio.

"Ziua in care nu imi pot stapani lacrimile de emotie. Astazi am aflat ca imi voi reprezenta tara la Rio si ca voi fi singura gimnasta din istoria Romaniei care va purta drapelul la Olimpiada. Doar simplul fapt ca astern cuvintele acestea aici, pe Facebook, imi face inima sa bata mai repede. Parca bate cat in toate momentele minunate de pana acum, pe care mi le-a oferit gimnastica. As vrea sa va pot descrie cu adevarat ce simt. Am sufletul nerabdator, agitat, parca vrea sa-mi iasa din piept si sa o ia la goana spre Rio. Parca face incontinuu tsukahara intinsa cu 3 suruburi de cand am aflat vestea", a scris Catalina Ponor pe reteaua de socializare.

"In ziua in care imi vor tremura mainile si voi avea lacrimi in ochi, tinand steagul tuturor romanilor sus, cat de sus voi putea, sa stiti ca ma voi gandi doar la voi si la cum sa va fac fericiti. Va asigur ca toti sportivii romani prezenti la Olimpiada vor lupta fara oprire ca sa faca toata tara mandra, ca sa ne ridicam numele mult mai sus decat voi putea eu sa ridic drapelul. Daca as putea, l-as ridica atat de sus, sa atinga cerul si sa il tina lumea minte. Dar nu o sa pot fizic, asa ca voi da totul in competitie. Ca sa castigam, ca sa ajungem in varf, unde ne e locul. Asa sa ne tina lumea minte cu adevarat! Va multumesc pentru sprijin si pentru incredere. Voi ridica drapelul pentru voi si inima imi va bate de sute de ori mai repede tot pentru voi, pentru Romania!", a adaugat ea in cele din urma.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii