ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2015, ora 11:06

Cat de plictisitori sunt oamenii in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia
Unii oameni nu reusesc sa starneasca interesul altora, indiferent ce ar face, in timp ce altii nu mai scapa de admiratori. Vezi cat de plictisitori sunt oamenii, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt atat de plini de energie si idei, incat nu au timp sa fie plictisitori. Carismatici si volubili, nativii acestei zodii nu ar reusi sa fie plictisitori nici daca s-ar stradui in mod intentionat.

Taur

Taurii reusesc sa fie plictisitori destul de des, pentru ca le place stabilitatea si sunt relativ lenesi. in loc sa schimbe ceva la viata lor, prefera sa mai astepte, poate intervine ceva, sau cineva sa ii ajute.

Gemeni

Nativii din gemeni nu prea sunt plictisitori, dar pot fi foarte enervanti atunci cand vorbesc despre un subiect preferat. Pasionali pe tot felul de teme, gemenii pot face „capul calendar” oricui ii intreaba despre o pasiune de-a lor.

Rac

Racii pot fi plictisitori cand vine vorba de viata de familie. Fiind mamosi din fire si foarte traditionalisti, pot fi adesea acuzati ca refuza noul si ca sunt plictisitor de casnici.

Leu

Leii urasc sa fie plictisitori, pentru ca ei vor mereu sa atraga fanii ca o planeta uriasa cu satelitii ei. Pe de alta parte, cultul personalitatii proprii poate plictisi serios un nativ al unei zodii care nu se lasa asa usor intimidat.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte statice si desi ei zic ca stabilitatea, echilibrul si constanta lor sunt calitati, pot fi interpretate ca defecte plictisitoare. Practici si devotati, ei nu prea au spontaneitate si asta poate plictisi zodiile mai active.

Balanta

Ca si taurii, balantele risca sa fie plictisitoare atunci cand au prea multa grija de ei si sunt lenesi. Desi sunt sociabili si simpatici, nativii din balanta risca sa plictiseasca cu lipsa de initiativa si curaj.

Scorpion

Scorpionii nu pot fi plictisitori din cauza intensitatii de care dau dovada, indiferent de context. De la dormitor la locul de munca, nativii acestei zodii sunt pasionali si zgomotosi, greu de ratat si greu de ignorat.

Continuarea pe unica.ro
     
Tag-uri: zodie, trasaturi, caracter
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii