A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713446232.308.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caravana filmelor NexT soseste la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-08-2014, ora 11:03

Caravana filmelor NexT soseste la Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

Dupa opt editii ale Festivalului International de Film NexT desfasurate in Bucuresti, Caravana Filmelor NexT vine la Iasi. Pe 20 si 21 august 2014, Caravana Filmelor NexT se opreste in parcul Palas, pentru doua seri de picnic si cinema sub clar de luna.

Spectatorii ieseni sunt invitati sa vizioneze, in aer liber, o parte din cele mai bune scurtmetraje vazute, de-a lungul timpului, in salile de cinema in cadrul Festivalului de Film NexT. Productiile, nationale si internationale, sunt reunite in doua programe speciale, iar intrarea este libera pentru ambele seri de proiectie.

Miercuri, de la ora 21.30, in parcul Palas este Disco Night. NexT Disco Night. In „Outrageously Disco”, o poveste de dragoste se naste pe ringul de dans, in stralucirea si pulsatiile discotecii; in „Moore Street Masala”, dragostea se infiripa pe ritmuri bollywoodiene la supermarketul din colt, iar in „West Bank Story”, iubirea dintre un israelian si o palestinianca aduce, in sfarsit, pacea. Povesti de dragoste inflacarate si nu numai, in sapte musicaluri cu dichis, vesele si colorate, cu cantece de fredonat iar si iar.

Joi, 21 august, de la ora 21.30, la Palas este seara filmului scurt romanesc, la NexT Romanian Shorts. O comedie molcoma („Santul”), o poveste induiosatoare despre tati si fii („Colivia”), alta despre lucrurile pe care le faci din dragoste („Marilena de la P7”), dueluri cu sabii ascutite si sange tasnind in toate partile ca-n filmele lui Tarantino („12 minute”) si ceva probleme de pe platoul de filmare („Si baietii cateodata”), toate in cinci scurtmetraje romanesti „cu zvac”, mai vechi si mai noi.

Caravana Filmelor NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturala NexT.

Foto: servuspress.ro

     
Tag-uri: iasi, caravana, filme next
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii