A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716209075.8412.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cantaretul britanic Ed Sheeran a fost dat in judecata in SUA pentru presupusa plagiere a piesei „Photograph”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-06-2016, ora 10:25

Cantaretul britanic Ed Sheeran a fost dat in judecata in SUA pentru presupusa plagiere a piesei „Photograph”

Articol de Cristian Amariei
Popularul artist britanic Ed Sheeran a fost dat in judecata in SUA pentru presupusa plagiere a cantecului sau de succes "Photograph", informeaza postul de televiziune american CBS, citat de EFE.

Compozitorii Martin Harrington si Thomas Leonard, autorii cantecului "Amazing", pe care l-a interpretat Matt Cardle in debutul sau discografic "Letters" (2011), au prezentat denuntul in fata unui judecator din Los Angeles argumentand ca piesa lui Sheeran prezinta "similitudini izbitoare" cu cantecul lor.

Compozitorii au argumentat ca ambele cantece impartasesc "39 de note identice" la refren si au pretins 20 de milioane de dolari pentru presupusa plagiere.

Cantecul "Photograph", compus de Johnny McDaid si Ed Sheeran si care face parte din al doilea album al cantaretului britanic intitulat "X" (2014), este unul dintre marile hituri ale tanarului artist.

Piesa si videoclipul postat pe Youtube au depasit 200 de milioane de vizualizari, in timp ce pe platforma cu plata online Spotify cantecul a fost descarcat de peste 400 de milioane de ori.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii