A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713947957.8574.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campanie inedita in Thailanda, impotriva gropilor din asfalt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-09-2016, ora 10:54

Campanie inedita in Thailanda, impotriva gropilor din asfalt

Articol de Cristian Amariei
O femeie din Thailanda a initiat o campanie inedita in semn de protest contra gropilor din asfalt. Fotomodelul din Bangkok, pe nume Palm, si-a pus o casca de dus si un prosop si a facut baie in apa adunata intr-una dintre gaurile din drumul catre casa rudelor sale din districtul Mae Ramat aflat in provincia Tak, informeaza BBC.
Fotografiile realizate la evenimentul initiat de Palm au fost intens distribuite pe retelele virtuale de socializare din Thailanda si China si au inspirat si alte persoane sa faca baie in gropile din asfalt. Gestul lor este menit sa atraga atentia autoritatilor asupra starii drumurilor care nu au fost reparate de zeci de ani si care cauzeaza numeroase accidente.

Protestul lui Palm pare sa fi dat roade, mai arata sursa citata. Guvernatorul provinciei Tak a dat dispozitie agentiilor de profil pentru a repara fara intarziere soseaua pe care s-a imbaiat fotomodelul.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii